Dr. Johan Peeters
Dr. Julia Torney
Dr. Stijn Verhaegen
Dr. Nadescha Logist

Pater Richard van de Wouwerstraat 15
3271 Zichem
Tel: 013 77 18 90

RAADPLEGINGEN:

Alle raadplegingen zijn op afspraak.

ONLINE: 24/7 

TELEFONISCH:

Indien er geen afspraken meer openstaan kan u best even bellen, bij voorkeur tussen 08.00u en 10.30u, dan is onze praktijkassistente aanwezig. Verwittig tijdig indien u een gemaakte afspraak niet kan naleven, zodat andere patiënten kunnen geholpen worden.
Indien u een afspraak voor meerdere personen wil, gelieve dan voor elke persoon afzonderlijk een afspraak vast te leggen.
Uw huisarts staat ook in voor spoedgevallen, hierdoor gebeurt het soms dat u toch nog even wat moet wachten ondanks uw afspraak. Bedankt voor uw begrip.

HUISBEZOEKEN

Huisbezoeken zijn steeds telefonisch aan te vragen, bij voorkeur tussen 08.00u en 10.00u. Vermeld steeds duidelijk uw naam, voornaam en adres en geef een bondige omschrijving omtrent de reden van uw oproep. Huisbezoeken zijn enkel voorbehouden voor patiënten die zich moeilijk naar onze praktijk kunnen begeven. In ons kabinet beschikken we over de ideale omstandigheden en de nodige instrumenten om u te onderzoeken, daarom ontvangen we u bij voorkeur op afspraak in De Watermolen.

RESULTATEN

Voor het kort opvragen van resultaten kan u elke dag bellen tussen 12.00 en 13.00 u. Voor een uitgebreide bespreking van uw resultaten, kan u best een afspraak maken. Zowel voor de arts als voor de patiënt is het storend als de raadpleging vaak onderbroken wordt.

VERTEGENWOORDIGERS

De artsen ontvangen medisch afgevaardigden samen op vrijdag tussen 13 en 14 uur. Een afspraak kan geboekt worden op de agenda van Dr. Torney.

WACHTDIENST

Uw huisarts tracht zoveel mogelijk zelf in te staan voor spoedgevallen en hoogdringende oproepen.

Bij afwezigheid en in het weekend kan u terecht op: 0900/70560

 

Boek nu je online afspraak

Dr. Johan Peeters

Dr. Julia Torney

Dr. Stijn Verhaegen
Dr. Nadescha Logist
Groepsoverzicht